CO-CREATION

I tæt samarbejde med vores kunder, samarbejdspartnere og leverandør udvikler og producere vi produkter og ydelser. Herunder nogen af vores igangværende co-creations.

SEJLKONSTRUKTIONER

I co-creationn med BURO OLE og AUG. OLSENS EFTERF.

Vi tilbyder unikke og komplette løsninger i sejlkonstruktioner. Vi designer og konstruere sejlkonstruktioner til sceneoverdækning, sol-og regnbeskyttelse mm alle miljøer. Vi udvikler løsninger til offentlige og private miljøer.

Alle vores produkter bliver skabt i tæt samarbejde mellem sejlmager producent August Olsens Efterfølgere, ingeniør Buro Ole og Bragt Galmez – design studio.
Skal du høre mere om muligheder så kontakt os gerne: +45 2892 3570

EN PLATFORM FOR KREATIVE IVÆRKSÆTTERE

I co-creation med FABRIKAT

Fabrikat har fokus på design, bæredygtighed, innovation og lokale samarbejder på Sydsjælland. Som medstifter står vi, i samarbejde med vores partnere i Fabrikat bl.a. bag afholdelsen af markeder, workshops,  netværksevents og produktudvikling.

I Læ på Møn – Et bæredygtigt byggekoncept

I co-creation med arkitekterne Ønskeøen & Maur

Projektets formål er at udvikle og opføre mobile mikro-huse. Husene skal bygges af lokale, bæredygtige materialer og blandt andet fungere som overnatningssteder for turister, undervisningsrum ifm skoler, samt midlertidige boliger.

OS SOLO – showroom og eventkollektiv 

I co-creation med 10 designere

OS SOLO, er et kollektivt samarbejde om et bæredygtigt showroom for design og kunsthåndværk i Oehlenschlægersgade på Vesterbro. Vi er igang med de første step inden åbningen fredag den 16. august 2019.

 

Skal vi samarbejde om dit næste projekt?

+45 2892 3570