Skip to content

CO-CREATION

I tæt samarbejde med vores kunder, samarbejdspartnere og leverandør udvikler og producere vi produkter og ydelser. Herunder nogen af vores igangværende co-creations.

EN PLATFORM FOR KREATIVE IVÆRKSÆTTERE

I co-creation med FABRIKAT

Fabrikat har fokus på design, bæredygtighed, innovation og lokale samarbejder på Sydsjælland. Som medstifter står vi, i samarbejde med vores partnere i Fabrikat bl.a. bag afholdelsen af markeder, workshops,  netværksevents og produktudvikling.

SEJLKONSTRUKTIONER

I co-creationn med BURO OLE og AUG. OLSENS EFTERF.

Vi tilbyder unikke og komplette løsninger i sejlkonstruktioner. Vi designer og konstruere sejlkonstruktioner til sceneoverdækning, sol-og regnbeskyttelse mm alle miljøer. Vi udvikler løsninger til offentlige og private miljøer.

Alle vores produkter bliver skabt i tæt samarbejde mellem sejlmager producent August Olsens Efterfølgere, ingeniør Buro Ole og Bragt Galmez Studio.
Skal du høre mere om muligheder så kontakt os gerne: +45 2892 3570

fata morgana

I co-creation med Desilence

Fata Morgana er et tankefuld lys værk, der interagerer med seerne og dens omgivelser. Refleksionens gentagelserintegreres i sig selv, varierende afhængigt af dens position i et rum og de elementer, der omgiver den.

Projektet er designet og produceret i samarbejde med Desilence.

Fata Morgana er udstillet på Copenhagen Light Festival 2021

Skal vi samarbejde om dit næste projekt?

+45 2892 3570


Tidligere co-creations

OS SOLO – showroom og eventkollektiv 

I co-creation med 17 designere

OS SOLO, er et kollektivt samarbejde om et bæredygtigt showroom for design ,kunst og kunsthåndværk i Oehlenschlægersgade på Vesterbro.

Kollektivet arbejder sammen for at skabe et rum til eksperimenter, pop up events og salg af egne produkter og fælles produkter.

Videreudvikling af Taburet  

I co-creation med Tenja Skotte, Fonden Ørnehøj & A. Petersen

I forbindelse med videreudviklingen af “Taburet” tegnet af Ole Scjøll, samarbejdede vi med Tenja Skotte omkring første version af skellettet til produktion og fik involveret værkstedsskolen Ørnehøj.

Et designevent om nye tiltag

I co-creation med Museum Sydøstdanmark

Det gamle Holmegaard Glasværk, idag kaldet Holmegaard Værk, stod foran en ny tid, hvor et designmuseum var på tegnebrættet. I den forbindelse skulle der gøres opmærksom på de nye tiltag. Derfor blev Wedocraft, som var ledet af Patricia Galmez & Lea Aino kontaktet og vi fik skabt et design event over 2 dage med designmarked, workshops, cafe og rundvisninger, samt markedsføring af stedet, i samarbejde med Museum Sydøstdanmark.

I’mpACT

I co-creation med Konsulenthuset for Socialøkonomi, Roskilde Universitet

I’mpACT er et innovationsprojekt, der skal udvikle et koncept for kompetence- og udviklingsmiljøer inden for impact iværksætteri og innovation.

Projektet udvikles af Konsulenthuset for Socialøkonomi, Roskilde Universitet samt Bragt Galmez Studio med støtte fra Innovationsdistrikt Sjælland, Udvalget for Vækst, Erhverv og Globalisering i Roskilde Kommune samt Den Socialøkonomiske Pulje i Roskilde Kommune.